ΒΑΤ Hellas

Την τιμητική διάκριση «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018» απέσπασε η ΒΑΤ Hellas (British American Tobacco) ως επιβράβευση για την πάγια δέσμευσή της να δίνει προτεραιότητα στους εργαζομένους της και να εξασφαλίζει γι’ αυτούς ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

ΒΑΤ HellasΗ εταιρεία επενδύει σταθερά στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της με προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, δίνοντας έμπρακτα αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, 100 εργαζόμενοι της BAT Hellas συμμετέχουν ενεργά στις πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018» αποτελεί την ενδέκατη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία επτά χρόνια για τις πολιτικές που εφαρμόζει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Η διάκριση δίνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employer Institute, το οποίο επιβραβεύει εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους. Τα αυστηρά κριτήριά του περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση βέλτιστων εργασιακών πρακτικών, την παροχή εργασιακών παροχών και προνομίων, την υποστήριξη στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων και την εσωτερική ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας, με στόχο τη δέσμευση και συμμετοχή των εργαζομένων στο όραμα της εταιρείας.