ΕΝΑ FOOD Cash & Carry

Cash & CarryΣτα ΕΝΑ FOOD Cash & Carry ο επαγγελματίας του μίνι μάρκετ θα βρει όλα τα επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, και μια ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (άριστη, εγγυημένη ποιότητα-καλύτερη τιμή της αγοράς).

 

Γιατί ΕΝΑ FOOD Cash & Carry
Γιατί όπως σημειώνουν από τα ΕΝΑ FOOD Cash & Carry στο περιοδικό «Mini Market & Μικρή λιανική», «Ένα σύγχρονο CASH& CARRY προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, όλα κάτω από την ίδια στέγη. Μέσω του One stop shopping, ο επαγγελματίας της μικρής Λιανικής εξοικονομεί χρόνο και κόπο από τη συνεργασία με έναν προμηθευτή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο λογιστικής και διαχειριστικής παρακολούθησης των αγορών του.
Ο επαγγελματίας, με μία στάση, εύκολα, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές, μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται για την επιχείρησή του. Εκτός από τα επώνυμα προϊόντα, λύσεις μπορεί να βρει και μέσα από τη μεγάλη συλλογή σε προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας, με την εγγύηση ποιότητας της ENA Cash & Carry (μέλος του Ομίλου ΑΒ), στην καλύτερη τιμή της αγοράς, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά του και διασφαλίζοντας την απαραίτητη για τη βιωσιμότητά του, κερδοφορία.
Η ΕΝΑ Profit είναι η κάρτα προωθητικών προνομίων της ΕΝΑ Food C&C, με την οποία μπορεί ο λιανέμπορος να γίνει αποδέκτης προσφορών με συλλογή πόντων ή προσωποποιημένες προωθητικές ενέργειες με τα ανάλογα οφέλη. Όταν συγκεντρώσει 2000 πόντους λαμβάνει μία δωροεπιταγή €20, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες αγορές. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα για Λήψη Παραγγελιών, με ευέλικτο τρόπο, μέσω τηλεφώνου, fax ή e-mail ή κατά τη διάρκεια επίσκεψης πωλητή. Η ΕΝΑ C&C διαθέτει ένα Δίκτυο εξειδικευμένων πωλητών, που πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στα καταστήματα των συνεργατών, προκειμένου να ενημερώσει για extra προσφορές, νέα προϊόντα, αλλά και να δώσει λύσεις, καθώς κι εμπορικές συμβουλές σε θέματα που απασχολούν τους συνεργάτες της. Επιπλέον, καταργώντας στην ουσία την έννοια του C&C, μπορεί υπό προϋποθέσεις να τα παραλάβει και στην πόρτα του, με τις υπηρεσίες delivery που παρέχονται. Ακόμη, ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής, εκμεταλλευόμενος τα προγράμματα πίστωσης που διαθέτει η ΕΝΑ C&C, μπορεί να διασφαλίσει ρευστότητα για την επιχείρησή του, αλλά και τη σιγουριά ότι θα έχει πουλήσει μεγάλο μέρος, αν όχι σύνολο, του εμπορεύματος που αγόρασε, πριν κληθεί να το αποπληρώσει.»

Προσφορές κι εκπτώσεις τον Απρίλιο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Mini Market & Μικρή Λιανική», κατά τη διάρκεια του Απριλίου, μεταξύ άλλων, στα ΕΝΑ Cash & Carry θα βρει κανείς, όπως πάντα, πολλές προσφορές με έμφαση στα προϊόντα της μεγάλης εποχικότητας (προετοιμασία για το πασχαλινό τραπέζι).
Η ΕΝΑ δημιουργεί ένα εκτεταμένο ετήσιο προωθητικό πλάνο και διασφαλίζει ότι ο επαγγελματίας θα βρει κάθε μέρα πολλές προσφορές που διασφαλίζουν ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία.

Cash & Carry Μασούτης

Cash & CarryΣτα Cash & Carry Μασούτης θα βρει κανείς μια πλήρη γκάμα προτάσεων σε όλες τις κατηγορίες ειδών, με επώνυμα προϊόντα και με ποιοτικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Συσκευασίες που ταιριάζουν σ’ αυτήν την αγορά, με ανταγωνιστική και προσιτή τιμολογιακή πολιτική, με πληθώρα προωθητικών ενεργειών και διαρκή υποστήριξη κι εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό.

Γιατί Cash & Carry Μασούτης
Γιατί όπως σημειώνουν τα Cash & Carry Μασούτης στο περιοδικό «Mini Market & Μικρή λιανική», «Τα 21 καταστήματα Cash & Carry Μασούτης στην επικράτεια μπορούν να εξασφαλίσουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών και προϊόντων που δύσκολα θα βρει κάποιος σε χονδρεμπόριο».

Προσφορές κι εκπτώσεις τον Απρίλιο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Mini Market & Μικρή Λιανική», κατά τη διάρκεια του Απριλίου, μεταξύ άλλων, στα καταστήματα Cash & Carry Μασούτης θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, με ιδιαίτερη έμφαση στα εποχικά, όπως τσουρέκια, βαφές, σοκολατοειδή, άλευρα, τρόφιμα, προϊόντα κάβας, ρετσίνες, κρασιά, αναψυκτικά, αλλά και στα προϊόντα ψυγείου ή ακόμη και στα κρεατικά.

METRO Cash & Carry

Cash & CarryΤα METRO Cash & Carry βρίσκονται πάντοτε δίπλα στον επαγγελματία της μεταπώλησης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για κάθε μίνι μάρκετ, περίπτερο, παντοπωλείο κ.ο.κ. Οι ανταγωνιστικές τιμές κι η μεγάλη ποικιλία ειδών στις πιο ταχυκίνητες κατηγορίες και τις μεγαλύτερες μάρκες, όπως τα είδη παντοπωλείου, γλυκά, σνακ, χαρτικά, απορρυπαντικά, καθαριστικά και καλλυντικά, είναι μόνο η αρχή. Στα METRO C&C, o επαγγελματίας της μεταπώλησης θα βρει περισσότερα από 20.000 είδη σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, ενώ θα έχει και πρόσβαση σε ένα πλούσιο κωδικολόγιο με πληθώρα μεγεθών και συσκευασιών για κάθε ανάγκη, που συνεχώς ανανεώνεται.

Γιατί METRO Cash & Carry
Γιατί όπως σημειώνουν από τα METRO C&C στο περιοδικό «Mini Market & Μικρή λιανική», «Τα METRO Cash & Carry αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και κατέχουν την ηγετική θέση στο χώρο των C&C. Για εμάς, προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική ευρωστία των πελατών μας και με γνώμονα αυτή τη στρατηγική επιλογή, μετακυλύουμε κάθε κέρδος που προκύπτει από το διαπραγματευτικό μας πλεονέκτημα, διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και προσφέροντας την πολύ μεγάλη ποικιλία κωδικών που διαθέτουμε. Επιπλέον, δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα αγορών χωρίς περιορισμούς και όρους, αφού ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να επιλέγει τις ποσότητες που επιθυμεί να αγοράσει. Έτσι, απαλλάσσεται από τη δέσμευση χρημάτων σε αποθεματοποίηση, ενώ μπορεί να προμηθευτεί μικρές ποσότητες νέων προϊόντων με προστιθέμενη αξία, για να τις δοκιμάσει στο κατάστημά του. Για εμάς τους ανθρώπους των METRO Cash & Carry, κάθε πελάτης είναι συνεργάτης. Γι’ αυτό και διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο εξειδικευμένων στελεχών στα καταστήματά μας, που είναι πάντα δίπλα στους πελάτες μας για να προσφέρει ενημέρωση και χρήσιμες συμβουλές με στόχο τη μεγιστοποίηση του κέρδους τους»

Προσφορές κι εκπτώσεις τον Απρίλιο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Mini Market & Μικρή Λιανική», κατά τη διάρκεια του Απριλίου, μεταξύ άλλων, οι πελάτες της αλυσίδας METRO Cash & Carry θα μπορούν να βρουν μια πληθώρα προϊόντων από εποχικές κατηγορίες, όπως έτοιμα γλυκά, τσουρέκια και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής από επώνυμους προμηθευτές σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, θα υπάρχουν πολλές επιλογές σε βασικά αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι όπως πίτες, μπίρες, κρασιά, απαραίτητα συνοδευτικά και μια μεγάλη ποικιλία από αναλώσιμα/καθαριστικά για όλες τις ανάγκες. Παράλληλα, οι άνθρωποι των METRO Cash & Carry σημείωσαν στο περιοδικό μας ότι «τα METRO Cash & Carry βρίσκονται δίπλα στον επαγγελματία του μίνι μάρκετ και της μικρής λιανικής, με σταθερά χαμηλές τιμές και ασυναγώνιστες προσφορές, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, οι πελάτες μπορούν να επωφελούνται από προσφορές που διαρκώς ανανεώνονται κι αγγίζουν έως και το -50%! Οι προσφορές είναι αναρτημένες πάντοτε και στο επίσημο site της αλυσίδας, στη mobile εφαρμογή μας και, φυσικά, μέσα στα καταστήματά μας. Τέλος, μέσα από τα δεκαπενθήμερα έντυπα προσφορών μας, τις εβδομαδιαίες Αχτύπητες Facebook προσφορές, αλλά και τις συνεχείς εκπτώσεις στα καταστήματά μας, εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης θα βρει αυτό που χρειάζεται, σε μοναδικές τιμές για την επιχείρησή του»