Χρυσό βραβείο για το

Χρυσό βραβείο για το «ελαιοπουλάκι» της Αγγελάκης. 

Το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 59ο Διεθνή Διαγωνισμό Monde Selection απέσπασε η σειρά προϊόντων της εταιρείας Αγγελάκης «Ελαιοπουλάκι».

Το «Ελαιοπoυλάκι» αποτελεί μια σειρά κοτόπουλου, που η διατροφή των πουλερικών συνδέεται άμεσα με την τελική ποιότητα των προϊόντων. Τα δημητριακά, κυρίως το καλαμπόκι, συνοδεύονται από το αγνό ελαιόλαδο πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Το λάδι της ελιάς, σε σχέση με άλλα σπορέλαια, έχει υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του σεληνίου που περιέχεται στα δημητριακά, με αποτέλεσμα να προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η σειρά περιλαμβάνει:

  • ολόκληρο κοτόπουλο
  • στήθος κοτόπουλο
  • μπούτι κοτόπουλο
  • φιλέτο μπούτι κοτόπουλο

Το χρυσό βραβείο που έλαβε το «Ελαιοπουλάκι» από τον εν λόγω οργανισμό, αποτελεί υψηλή διάκριση στην κατηγορία ποιότητας καταναλωτικών προϊόντων.