Ιστορική απόφαση για την Creta Farm

Creta Farms: Διοίκηση κοινής αποδοχής για άρση του αδιεξόδου. 

Επιστολή προς την Εθνική Τράπεζα απέστειλε ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, μέτοχος της κρητικής βιομηχανίας Creta Farms, στην οποία αποδέχεται την πρόταση σχετικά με την τοποθέτηση διοίκησης κοινής αποδοχής.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

«Τα συμφέροντα της Creta Farm, των εργαζομένων και των μετόχων ήταν και παραμένουν πρώτη προτεραιότητά μου.

Στο πλαίσιο αυτό απέστειλα σήμερα επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Εθνική Τράπεζα στην οποία δηλώνω τη συναίνεσή μου στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής, όπως προφορικά δήλωσα και ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.  Αναμένω τη συγκεκριμενοποίηση της πρότασης προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει μετά τις ακατανόητες πρακτικές του κ. Εμ. Δομαζάκη και η εταιρεία να λειτουργήσει στο μεταβατικό στάδιο έως την εύρεση επενδυτή.

Οφείλω να επισημάνω ότι τόσο ο κ. Εμ. Δομαζάκις προσωπικά όσο και οι εντολοδόχοι του στην εταιρεία δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, πλήττοντας την εξ εξελίξει διαδικασία ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή. Επιπλέον με δεδομένη τη θέση των τραπεζών σε σχέση με τη διοίκηση της Creta Farm αδυνατώ να αντιληφθώ από ποιον αντλεί το δικαίωμα ο κ. Εμ Δομαζάκις να παραμένει ως καταληψίας στην εταιρεία».