Δεκάδες βραβεία για το Κτήμα SEMELI το 2018

Πολυάριθμες διακρίσεις, που αγγίζουν τις 61 στον αριθμό, απέσπασε για το 2018 το Κτήμα SEMELI, κατορθώνοντας να ξεχωρίσει με τα προϊόντα του σε διαγωνισμούς παγκόσμιας εμβέλειας.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Semeli Aetheria» ξεχώρισε με δύο χρυσά μετάλλια στους διεθνείς διαγωνισμούς του Βερολίνου και της Θεσσαλονίκης, μαζί με την ανώτατη διάκριση για το καλύτερο ροζέ κρασί, που κέρδισε το «Semeli Aetheria Rose 2017», στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε διεθνείς εκδηλώσεις, αποσπώντας συνολικά 7 βραβεία και διακρίσεις. Δύο χρυσά μετάλλια, από το Βερολίνο και τον Καναδά, απέσπασε και το «Semeli Aetheria Red 2015», το οποίο επίσης στην πρώτη του εμφάνιση, απέσπασε δύο αργυρά και ένα χάλκινο, ενώ το λευκό της σειράς, «Semeli Aetheria White 2017», στον τρίτο χρόνο κυκλοφορίας του, συγκέντρωσε συνολικά 7 διακρίσεις.

Τη διάκριση του εξαιρετικού οίνου 2018 από το κελάρι του «The Wine Society», του πρώτου παγκοσμίως wine club, που ιδρύθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο στις 4 Αυγούστου 1874, απέσπασε η εμβληματική μαντινεία του Κτήματος SEMELI «Semeli Mantinia Nassiakos 2017», που πήρε επίσης χρυσό μετάλλιο στο «Challenge International Du Vin», ενώ συνολικά αριθμεί 7 μετάλλια και διακρίσεις.

Επίσης, το «Semeli Ορεινός Ήλιος Λευκός 2017» τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο στη Γαλλία, στη διοργάνωση «Challenge International Du Vin», που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, ενώ το ροζέ 2017 της σειράς «Semeli Ορεινός Ήλιος», ξεχώρισε φέτος, αποσπώντας τόσο το χρυσό όσο και την ανώτατη διάκριση στο «International Rose Championship 2018». Χρυσό μετάλλιο έλαβε επίσης στο Βερολίνο ο ερυθρός «Semeli Ορεινός Ήλιος 2016».

Τέλος, τέσσερα νέα χρυσά μετάλλια και δύο αργυρά απένειμε στα κρασιά Semeli και ο «Berliner Wein Trophy 2018 Summer Edition».