Φυσικός χυμός Life με φρούτα και μπαχαρικά

Το ανώτερο βραβείο αποτελεσματικότητας «Effie» απέσπασε η ΔΕΛΤΑ για τους φυσικούς χυμούς ψυγείου LIFE στην κατηγορία «Μη αλκοολούχα ποτά».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «με το επαναλανσάρισμά τους που πραγματοποιήθηκε το 2019, οι νέοι  χυμοί LIFE αγαπήθηκαν αμέσως από το καταναλωτικό κοινό. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήρθε τώρα, με την απονομή του βραβείου Silver Effie, από τα σημαντικότερα στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας διεθνώς. 

Το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα των φυσικών χυμών LIFE της ΔΕΛΤΑ, αφορούσε στον επανασχεδιασμό του συνολικού concept της σειράς, σε ότι αφορά τόσο τη συσκευασία, όσο και τη δημιουργία πολύ ποιοτικών νέων προϊόντων. Η σειρά αποτελείται από 3 διακριτά ranges (φρούτα του τόπου μας, super φρούτα, φρούτα εποχής), με ανανεωμένες συνταγές που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες της ζωής των καταναλωτών. Στην επιτυχία συνέβαλε και η 360ο διαφημιστική καμπάνια «Ζωή σε κάθε στιγμή», μέσω της οποίας προβλήθηκε στο κοινό ολόκληρη η γκάμα γεύσεων του χυμού LIFE. 

Μετά το επαναλανσάρισμα και παρά την ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, οι χυμοί LIFE ενίσχυσαν το μερίδιο τους στην αγορά, ενώ η τάση αύξησης των πωλήσεων ήταν σημαντική».