Ο κορονοϊός συνεχίζει να «πλήττει» την Ελλάδα και το γεγονός έχει σημαντικές επιπτώσεις στην αγορά, επηρεάζοντας και τις εμπορικές εκθέσεις της χώρας.

Ανάμεσά τους και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, η Food Expo, η οποία ματαιώθηκε πέρυσι και έγιναν προσπάθειες για να διεξαχθεί κανονικά φέτος, αλλά τα δεδομένα της πανδημίας, δεν θα το επιτρέψουν τελικά. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοργανώτρια εταιρεία, η Food Expo 2021 θα πραγματοποιηθεί τελικά, μόνο διαδικτυακά.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «παρά τις προσπάθειες της εταιρείας μας να διοργανώσει με φυσική παρουσία την έκθεση FOOD EXPO 2021, οι δυσμενείς συνθήκες που εξακολουθούν να επικρατούν λόγω της πανδημίας, καθιστούν την φυσική διεξαγωγή της σε ασφαλείς και ευνοϊκές εμπορικά συνθήκες, αδύνατη. Παρ’ όλα αυτά η FOOD EXPO Digital, θα πραγματοποιηθεί κανονικά από 14 έως 18 Ιουνίου μέσω μίας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές τροφίμων και ποτών και να κλείσουν κερδοφόρες εμπορικές συμφωνίες.

Η Food Expo Digital θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με περισσότερους από 25.000 σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές, οι οποίοι θα λάβουν με sms κωδικό δωρεάν εισόδου και θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή online chat».