Η 1η συμμετοχή της εταιρείας Condito στο θεσμό των Super Market Awards στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Τα Super Market Awards επιβραβεύουν τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες των super market και των προμηθευτών FMCG και υπηρεσιών.

Η Condito διακρίθηκε με το bronze βραβείο στην Ενότητα: «Δημιουργία Νέας Κατηγορίας (Food με το λανσάρισμα της πρωτοποριακής σειράς vegan σαλατών Condito THE GREEN LINE.

conditoΟι plant-based σαλάτες: ρωσική, κηπουρού, αγγουρομαγιονέζα και μελιτζανοσαλάτα, φτιαγμένες από αυθεντικές πρώτες ύλες και λαχανικά δίνουν πολλές επιλογές σε όλο το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να ακολουθήσει μια plant-based διατροφή. Είναι κατάλληλες για νηστεία και δεν περιέχουν γλουτένη ή γλυκαντικά. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η περαιτέρω ενίσχυση κι επέκταση της σειράς σαλατών THE GREEN LINE με επιπλέον γευστικά προϊόντα.

Να σημειωθεί πως η απονομή των βραβείων έγινε σε μια τελετή φωτογράφισης των νικητών την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Five Elements, στη Βαρυμπόμπη. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Ηλίας Μυκονιάτης, Άρης Νίκου & Εύη Μπότσαρη.