Η σειρά προϊόντων Garden Gourmet της Nestlé είναι πλέον διαθέσιμη σε καταστήματα λιανικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να δοκιμάσουν μια νέα φυτική επιλογή. Η εταιρεία έχει λανσάρει τρεις νέους κωδικούς από 100% φυτικά συστατικά, που αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Αναλυτικά, τα φυτικά γεύματα περιλαμβάνουν τις παρακάτω επιλογές:

· To Garden Gourmet Sensational Burger, που αποτελεί μια κατ’ εξοχήν vegan επιλογή του κλασικού burger, καθώς η όψη και η μυρωδιά του δεν διαφέρουν από το παραδοσιακό burger.

· Το Garden Gourmet Sensational Sausage, μια εναλλακτική εμπειρία φυτικού «λουκάνικου», η οποία χρησιμοποιείται σε διάφορες συνταγές, όλες τις ώρες της ημέρας.

· Τα Garden Gourmet Vegan Nuggets, τα οποία έχουν τη γνωστή γεύση των nuggets, χωρίς ωστόσο να περιέχουν κρέας. Είναι τραγανά και αποτελούν ένα γευστικό φυτικό snack για μικρούς και μεγάλους. `

Η Nestlé με αυτά τα τρία φυτικά γεύματα (plant-based), που διατίθενται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά έχει ως στόχο να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες των Vegans και των Vegetarians, αλλά και όσων αναζητούν μια εναλλακτική διατροφή, με λιγότερο κρέας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ιδιαίτερα εύκολα στην προετοιμασία τους και έχουν σαν βάση τη σόγια που αποτελεί εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας. 

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 800 11 68068