Ούτε ο κορονοϊός δε σταματά τους ληστές στα μίνι μάρκετ

Ούτε ο κορονοϊός δε σταματά τους ληστές στα μίνι μάρκετ. 

Παρά την επιδημία του κορονοϊού και τη γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μικρής λιανικής εξακολουθούν να απειλούνται από αγνώστους δράστες που εισβάλλουν στις επιχειρήσεις, για να αποσπάσουν χρήματα.

Δύο νέα περιστατικά ληστείας σε μίνι μάρκετ σημειώθηκαν στην «άδεια» Θεσσαλονίκη. Η μία έλαβε χώρα στην Τούμπα και η άλλη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και να «εξαφανίζονται», έχοντας προηγουμένως αρπάξει χρηματικά ποσά.

Η πρώτη ληστεία συνέβη στην οδό Κλεάνθους, όπου ο δράστης, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, πήρε από το ταμείο 150 ευρώ. Τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, σημειώθηκε η δεύτερη ληστεία, αυτή τη φορά στην οδό Ιασωνίδου. Όπως έγινε γνωστό, ο υπάλληλος του καταστήματος φαίνεται να αντιστάθηκε και ο δράστης τον χτύπησε με λοστό, πριν αρπάξει τις εισπράξεις και διαφύγει. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ήδη, η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα δύο περιστατικά.