Νέο Hell Energy με γεύση δαμάσκηνο και αχλάδι

Ως η καλύτερη βιομηχανική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2018 ψηφίστηκε η HELL ENERGY από το Βρετανικό επιχειρηματικό περιοδικό ACQ5, που βραβεύει εξαιρετικές επιχειρήσεις, οργανισμούς, στελέχη και ιδιώτες από όλο τον κόσμο με βάση την ψηφοφορία των αναγνωστών.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο το περιοδικό ACQ5 διεξάγει έρευνα στους σχεδόν 200.000 αναγνώστες του, των οποίων οι ψήφοι αναδεικνύουν τους τελικούς νικητές των Παγκόσμιων Βραβείων ACQ. Φέτος καταγράφηκε ρεκόρ στις ψήφους, αφού καταχωρήθηκαν συνολικά  98.621 ψήφοι, ένας αριθμός, που δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά στην ιστορία του περιοδικού. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν διάφορα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε μεγάλες εταιρείες.

Το 2018, οι αναγνώστες του ACQ5 ψήφισαν την Ουγγρική HELL ENERGY ως την βιομηχανική εταιρεία της χρονιάς στην Ευρώπη στην κατηγορία των εταιρειών με έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι σήμερα καμία Ουγγρική εταιρεία δεν είχε καταφέρει να κερδίσει σε αυτή την κατηγορία και μόνο τέσσερις Ουγγρικές εταιρείες έχουν κερδίσει βραβείο συνολικά, στην οικονομική και νομική κατηγορία. Αυτό το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία  χάρη στο εργοστάσιο του ομίλου: το εργοστάσιο της HELL ENERGY στο Σίκσο, το οποίο είναι από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ευρώπης.

Λίγο μετά την έναρξη της παραγωγής το 2012, το εργοστάσιο επιλέχθηκε ως ένα από τα κορυφαία 3 εργοστάσια στην Ευρώπη από τα Βραβεία Στρατηγικής Βιομηχανίας. Εκτός από την αρχική γραμμή παραγωγής κουτιών αλουμινίου, προστέθηκαν επιπλέον δύο, ακόμα μεγαλύτερες εργοστασιακές γραμμές, ενσωματώνοντας την τεχνολογία Γερμανών κατασκευαστών (Krones, KHS). Η τελευταία γραμμή γεμίσματος των αλουμινένιων κουτιών που κατασκευάστηκε το 2018 είναι μια από τις πιο σύγχρονες στον κόσμο στον τομέα της υγιεινής και της τεχνολογίας γεμίσματος, ενώ σε ταχύτητα είναι μία από τις ταχύτερες γραμμές γεμίσματος στην Κεντρική Ευρώπη, με δυναμικότητα 120.000 μεταλλικά δοχεία την ώρα, γεγονός που επέκτεινε τη συνολική ημερήσια δυναμικότητα της μονάδας σε 4,5 εκατομμύρια κουτιά. Το 2013, στην δυναμικότητα προστέθηκε και η παραγωγή φιαλών PET, η οποία καλύπτει τη παραγωγή του έτερου brand ποτού της εταιρείας, την XIXO.