ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσίασε στην αγορά, από τις αρχές του τρέχοντος μήνα, δυο νέα προϊόντα ολικής άλεσης, στοχεύοντας να προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στην καθημερινή διατροφή των παιδιών, και όχι μόνο.

Τα Ζωάκια ολικής ήρθαν να προστεθούν στην σειρά «τα παιδικά μας», όπου η Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ διαθέτει ήδη μεγάλη ποικιλία σχημάτων για παιδιά όλων των ηλικιών, μια σειρά μοναδική για την ελληνική αγορά που δημιουργήθηκε με φροντίδα για τους λιλιπούτειους φίλους και τις ανάγκες τους. Ο Τραχανάς ολικής με αγελαδινό γάλα, που ανήκει στη σειρά παραδοσιακών ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, αποτελεί μια νέα επιλογή προσανατολισμένη στην υγιεινή διατροφή και στις προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου.

Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης προσφέρουν όλα τα πολύτιμα συστατικά του φλοιού των σπόρων του σταριού και για αυτό είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες ενώ παρέχουν ενέργεια στον οργανισμό.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με τα νέα προϊόντα ολική άλεσης που παρουσίας επιχειρεί να ακολουθήσει τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς, να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και στην συνεχώς ενισχυόμενη καταναλωτική τάση για έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να λανσάρονται από όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών όλο και περισσότερα προϊόντα που ακολουθούν την τάση για Υγεία και Ευεξία και η συγκεκριμένη αγορά αναμένεται πως θα αποκτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην πάροδο του χρόνου.