Νέα διάκριση για την e-fresh.gr

Δύο νέα βραβεία για την e-fresh.gr. 

Δύο νέα βραβεία έλαβε η e-fresh.gr στην διοργάνωση των Retail Business Awards 2019 για τους τομείς των “Logistics” και “E-supermarket”, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18/02 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Η e-fresh.gr αξιολογήθηκε ως προς την καινοτομία, τις πρωτοβουλίες αλλά και το συνολικό της έργο, ενώ με την συμμετοχή της ανέδειξε πώς οι βραβευμένες δραστηριότητες συνέβαλαν στην συνολική ανάπτυξη και τις επιδόσεις της εταιρείας.

 Η Ζήνα Μαυροειδή, managing director της εταιρείας δήλωσε σχετικά:

«Η συνέχεια στην αναγνώριση που έφεραν το 10ο και 11ο κατά σειρά βραβείο στα 2,5 χρόνια λειτουργίας μας, επισφραγίζουν την αφοσίωση και συνέπεια όλων των εργαζομένων στην οικογένεια της e-fresh.gr.  Τα δύο νέα αυτά βραβεία είναι αλληλένδετα: τα logistics βρίσκονται στην καρδιά του ηλεκτρονικού εμπορίου καθορίζοντας τόσο την επιτυχία ενός e-supermarket όσο και την υγιή του ανάπτυξη. Η εταιρεία διαφοροποιήθηκε εξαρχής στον τομέα αυτό με επενδύσεις που σήμερα αποτελούν το συγκριτικό της πλεονέκτημα.»

Στόχος της διοργάνωσης που μετρά ήδη 17 χρόνια ζωής, είναι να αναδειχθούν τα best practices από το χώρο του λιανεμπορίου.