Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με χρήση κάψουλας blu 2.0 αλλά και το μίας χρήσης blubar της Imperial Brands αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία «Ηλεκτρονικών και ηλεκτρονικών συσκευών». Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός υψηλού κύρους και αξιοπιστίας που βραβεύει την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών όπως αυτή αξιολογείται από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω καταναλωτικής έρευνα που διεξάγεται από τον οργανισμό έρευνας αγοράς Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το blu είναι η Νο.1 μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά, τόσο στην κατηγορία ηλεκτρονικών τσιγάρων με προγεμισμένη κάψουλα, όσο και στα μίας χρήσης. Κύρια χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τη μάρκα αποτελούν η ανώτερη ατμιστική εμπειρία, η πλούσια γκάμα γεύσεων, οι υψηλές επιδόσεις, η αξιοπιστία των συσκευών και το πιο σημαντικό, η υπογραφή ασφάλειας και ποιότητας της μάρκας blu.

Το blu 2.0 είναι μια εξελιγμένη συσκευή ατμίσματος με χρήση προγεμισμένης μαγνητικής κάψουλας για τέλεια εφαρμογή με τη συσκευή και με τεχνολογία κεραμικής θέρμανσης για ομοιόμορφη θέρμανση του υγρού και απόδοση ανώτερης εμπειρίας ατμίσματος. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο blu 2.0 διατίθεται σε δυο χρώματα (Black & Sky Blue) και χαρακτηρίζεται από εργονομικό σχεδιασμό και εύκολη χρήση με διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας για ένα μέσο ατμιστή, με μόνο 55 λεπτά φόρτισης.

Το blubar είναι μια πρακτική συσκευή ατμίσματος, εύκολη στη χρήση και προσφέρει έως 600 εισπνοές χωρίς ανάγκη φόρτισης. Είναι διαθέσιμο σε 17 φρουτένιες και δροσερές γεύσεις, με και χωρίς νικοτίνη. Χαρακτηρίζεται από την έντονα απολαυστική γευστική εμπειρία ατμίσματος, ομοιόμορφη από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή.

“Η ανάδειξη των προϊόντων blu 2.0 και blubar ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2024» επισφραγίζει την ηγετική θέση που κατέχει το blu στην κατηγορία του. Για την Imperial Brands, η βράβευση αυτή από έναν διεθνούς κύρους θεσμό με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες, μας κάνει να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Σήμερα, η Ελλάδα αποτελεί το Εργαστήριο Ανάπτυξης Προϊόντων Νέας Γενιάς για τον όμιλο της Imperial Brands, δίνοντας ώθηση στο όραμά μας. Σηματοδοτούμε το αύριο μίας ισχυρής επιχείρησης, χαράζοντας τον δρόμο για ένα πιο υγιές μέλλον!”, δήλωσε ο Κοσμάς Βελιώτης, Head of Consumer Marketing, South East Europe.

Η Imperial Brands Hellas φέρει μία ισχυρή κληρονομιά, με παρουσία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία στηρίζει με συνέπεια την εγχώρια οικονομία και ξεχωρίζει τόσο για την ιδιαίτερη εστίασή της στις πραγματικές ανάγκες των ενήλικων καπνιστών, όσο και στην έμπρακτη υποστήριξη και ανάπτυξη της μικρής λιανικής. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από παγκοσμίως αναγνωρισμένες μάρκες καπνικών προϊόντων και αξεσουάρ καπνού, όπως τα τσιγάρα Davidoff, JPS, West, Gauloises, Slim Line, τους καπνούς Golden Virginia, Drum και τα αξεσουάρ καπνιστού Rizla+. Πλέον, η Imperial Brands εδραιώνει τη δυναμική παρουσία της και στις κατηγορίες προϊόντων νέας γενιάς, όπως το συστήματος θερμαινόμενου καπνίσματος PULZE με τις ράβδους iD και iSENZIA, καθώς και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα μάρκας blu.