Επέκταση του εργοστασίου της Πάτρας για την FrieslandCampina

Επέκταση του εργοστασίου της Πάτρας για την FrieslandCampina. 

Χρονιά «σταθμός» χαρακτηρίστηκε για την FrieslandCampina Hellas το 2019, η οποία γιορτάζει τα 90 χρόνια παρουσίας του «ΝΟΥΝΟΥ» στην Ελλάδα, όπως ανέφερε σε ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Μαγγιώρος.

 Συγκεκριμένα, ο κ. Μαγγιώρος τόνισε: «Με δυναμικό στρατηγικό σχεδιασμό και σοβαρό επενδυτικό πλάνο αγκαλιάζουμε τις προκλήσεις που βρίσκουμε μπροστά μας, μεγαλώνουμε και δίνουμε ώθηση στην τοπική και την εθνική οικονομία μέσα στην οποία λειτουργούμε και παραμένουμε πάντα ακέραιοι. Παρά τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες της τελευταίας δεκαετίας, το 2011 υλοποιήσαμε σημαντική επένδυση στην Πάτρα χτίζοντας ένα μεγάλο σύγχρονο εργοστάσιο και μεταφέροντας την παραγωγή του γάλακτος από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε πολλές νέες θέσεις εργασίας τις οποίες διατηρούμε και επεκτείνουμε  μέχρι και σήμερα. Φέτος και συγκεκριμένα στο τελευταίο τρίμηνο του 2019, ολοκληρώνουμε νέα επένδυση ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ με στόχο την επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου της Πάτρας» .

«Με τζίρο στα 300 εκατ. ευρώ και σχεδόν 500 μόνιμες άμεσες θέσεις εργασίας, χωρίς να συνυπολογίζουμε τις έμμεσες των συνεργατών και των χονδρεμπόρων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, αποτελούμε μια από τις μεγαλύτερες για τα ελληνικά δεδομένα και πλέον επιτυχημένες εταιρείες που στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά την ελληνική οικονομία» πρόσθεσε ο κ. Μαγγιώρος.