Εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα «Μασούτης» στην Αθήνα

Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα θα εγκαινιάσει η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα Μασούτης τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στην οδό Αχιλλέως 98 στο Παλαιό Φάληρο. Το κατάστημα, που ανήκε στον Σκλαβενίτη και εκποιήθηκε με απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, εξαγοράστηκε από την Προμηθευτική και πέρασε στην επιρροή του Μασούτη με την εξαγορά του δικτύου τον περασμένο Μάιο.

Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης του δικτύου, που εξασφάλισε στην εταιρεία Μασούτης παρουσία στην Αθήνα, αφού η Προμηθευτική διαθέτει 57 καταστήματα και ένα franchise. Μετά το κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, θα πάρουν σειρά κι άλλα καταστήματα, ενώ έχει προγραμματιστεί η ίδρυση και τριών νέων.

Η αλυσίδα Μασούτης, που έχει δυναμική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry και δραστηριοποιείται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.

Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης του δικτύου, που εξασφάλισε στην εταιρεία Μασούτης παρουσία στην Αθήνα, αφού η Προμηθευτική διαθέτει 57 καταστήματα και ένα franchise. Μετά το κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, θα πάρουν σειρά κι άλλα καταστήματα, ενώ έχει προγραμματιστεί η ίδρυση και τριών νέων. Η αλυσίδα Μασούτης, που έχει δυναμική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry και δραστηριοποιείται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.