Ελαιόλαδο από 8 ελληνικές εταιρείες στην Expoliva

Ελαιόλαδο από 8 ελληνικές εταιρείες στην Expoliva. 

Οκτώ ελληνικές εταιρείες ελαιόλαδου θα συμμετάσχουν στη φετινή Expoliva στην Ισπανία, μία διεθνής έκθεση που γεννήθηκε το 1983, με σκοπό να καταστεί σημείο αναφοράς για εταιρείες και επαγγελματίες που ασχολούνται αποκλειστικά με την παραγωγή και εμπορία ελαιόλαδου και τις συναφείς βιομηχανίες.

Στην φετινή διεθνή έκθεση θα υπάρχει ελληνική παρουσία με συνολικά 8 εκθέτες: ΠΑΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΚΕΣΙΟΣ Α.Ε., ΒΑΡΙΝΟΤΙΑ Α.Ε., ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΦΑΚΗΣ Α.Ε., ΡΟΒΟΛΙΝΑ, ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Μ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., Eco-Energy A.E..

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από εκθετήριο προϊόντων, μηχανημάτων και τεχνολογιών που εφαρμόζονται στην ελαιοβιομηχανία, η Expoliva φιλοξενεί συνέδρια, σεμινάρια και πρακτικές γευσιγνωσίας που έχουν ως πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα φιλοξενηθεί για 19η φορά στην ισπανική πόλη Χαέν, κατά το διάστημα 15-18 Μάϊου και για έβδομη συνεχή χρονιά, θα διεξαχθεί παράλληλα η ειδική εκθεσιακή εκδήλωση «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο».