Ελληνικό εστιατόριο έγινε μίνι μάρκετ λόγω κορονοϊού. 

Σε μίνι μάρκετ μετέτρεψε το ελληνικό εστιατόριό του ένας επιχειρηματίας στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να στηρίξει την επιχείρησή του και τα καταστήματα της περιοχής του κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πιο αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Greek to Me», την ώρα που τα περισσότερα καταστήματα κατέβασαν ρολά, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα μίνι μάρκετ με προϊόντα μέσα στο δικό του. Έτσι, το εστιατόριο μετατράπηκε σε κατάστημα μικρής λιανικής, καθώς άρχισε να πουλάει φρούτα, λαχανικά και άλλα προϊόντα που ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε να προμηθεύεται από τοπικά καταστήματα της περιοχής. Δεν παρέλειψε να εφαρμόσει και τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό,  τοποθετώντας μια πόρτα χωρίς χερούλι και αντισηπτικά σε πολλά σημεία.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε σε τοπικό μέσο: «Όλα τα προϊόντα είναι από τοπικούς προμηθευτές. Καφέ, ψωμί, λαχανικά. Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες μας είναι χαρούμενοι και οι τοπικές επιχειρήσεις επιβιώνουν καθώς περιμένουν να ανοίξουν ξανά. Πρέπει να σκεφθούμε διαφορετικά και να καταλάβουμε ότι όλο αυτό θα μας αλλάξει, όχι προσωρινά αλλά για πάντα».