ΕΟΣ Σάμου

Τα κρασιά της ΕΟΣ Σάμου (Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών), κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη μεγάλη οινική έκθεση Beowine Fair 2018, που διεξήχθη φέτος στο Βελιγράδι της Σερβίας.

eos anthemisΤο κρασί Samos Anthemis μάλιστα, τιμήθηκε και με το χρυσό βραβείο της έκθεσης, ενώ τα Samos Vin Doux, Samos Grand Cru και Samos Nectar διεκδίκησαν και πήραν από ένα ασημένιο βραβείο το καθένα. Στο διαγωνισμό, συμμετείχαν 124 διαφορετικά κρασιά από 10 χώρες. Από τα κρασιά της Σάμου και τα τέσσερα που δόθηκαν προς αξιολόγηση διακρίθηκαν, λαμβάνοντας τα παραπάνω βραβεία, ενώ με μικρή διαφορά μόλις 0,2 βαθμών, χάθηκε ένα ακόμη χρυσό για την Ένωση.

Το μεγαλύτερο βραβείο ωστόσο το πήρε η σαμιακή εκπροσώπηση στην έκθεση, καθώς το περίπτερο της Sigma Oliwine που εκπροσωπεί τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στην αγορά της Σερβίας, αναδείχθηκε ένα από τα δέκα καλύτερα του εκθεσιακού χώρου. Με οινογευστικές παρουσιάσεις και από τον διακεκριμένο sommelier Miroslav Radojcin, κατόρθωσε να συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό των 70 περίπου χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης.

Για τα κρασιά της ΕΟΣ Σάμου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ένωση:

τηλ: 694 0273831 και 22730 87510 (εσωτ. 539)