ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Forlabels

Σε νέα κατηγορία παραγωγής επεκτάθηκε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς πρόσφατα εντάχθηκε το 63ο Μέλος της, η εταιρία Forlabels.

Ειδικότερα, η Forlabels/ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στον τομέα των αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό, των shrink sleeve και της εύκαμπτης συσκευασίας, προσφέροντας λύσεις και εφαρμογές συσκευασίας σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως, τρόφιμα, ποτά, αγροτικά προϊόντα, φαρμακευτικά, είδη ατομικής φροντίδας, χημικά κ.ά. Από τα πρώτα βήματά του το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επιδίωξε την ισχυρή διαφοροποίησή του μέσα από μια φιλοσοφία που τοποθετεί στο επίκεντρο τον πελάτη, την επιχειρηματική ηθική και την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και στις δυνατότητες τους.

Συμπληρώνοντας πάνω από 3 δεκαετίες στην αγορά, η Forlabels συνεχίζει να αναπτύσσεται, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο Σχηματάρι Βοιωτίας έχοντας ως όραμα και αποστολή την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση, εξελίσσοντας τα καθιερωμένα μοντέλα. Το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας αυξάνει συνεχώς τον κύκλο εργασιών του και τον αριθμό των εργαζομένων του, δραστηριοποιείται έντονα σε ενώσεις και συνδέσμους που αφορούν τον κλάδο ενώ αποσπά τακτικά σημαντικές βραβεύσεις.

Εισερχόμενη στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Forlabels αναδεικνύει το κοινό αξιακό υπόβαθρο που μοιράζεται με την Κοινότητα στο δρόμο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη του παραγωγικού πλούτου της χώρας εντός κι εκτός συνόρων.