Το HiPRO της Danone είναι η νέα γευστική πρόταση στα επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Κυκλοφορεί σε δυο εναλλακτικές επιλογές, που εξασφαλίζουν κάθε φορά την επιθυμητή ποσότητα πρωτεΐνης:

-επιδόρπια γιαουρτιού 160γρ. με 15γρ. πρωτεΐνης ανά κύπελλο σε 4 γεύσεις: μύρτιλο, μπανάνα-φυστικοβούτυρο, στρατσιατέλλα και βανίλια.

-και ροφήματα γιαουρτιού 300ml με 25γρ. πρωτεΐνης ανά μπουκάλι σε 2 γεύσεις: μάνγκο και φράουλα-βατόμουρο.

Σύμφωνα με την εταιρεία «τα νέα ροφήματα γιαουρτιού HiPRO είναι χωρίς λακτόζη, ενώ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η οποία συμβάλλει στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας, αλλά και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα για την τόνωσή του. Μπορούν να διατηρηθούν έως και 6 ώρες εκτός ψυγείου, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για κατανάλωση on the go, κάθε στιγμή της ημέρας!

Η νέα σειρά επιδορπίων και ροφημάτων γιαουρτιού HiPRO είναι κατάλληλη για αθλητές, δρομείς, αλλά και όσους ακολουθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής ή μια διατροφή με υψηλές απαιτήσεις σε πρωτεΐνη. Σε πρακτική συσκευασία, χορταστικά και γευστικά, μπορούν να καταναλωθούν οποιαδήποτε στιγμή αλλά και πριν ή μετά τη σωματική άσκηση».

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 800-100-30-30