Με προτεραιότητα τα σημεία μικρής λιανικής, αναμένεται να λανσάρει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά, τη σκόνη πρωτεΐνης MOOVEAT ON THE WHEY 30 γραμμαρίων σε 6 γεύσεις, η εταιρεία Healthier Choice.

Πρόκειται για μια πρακτική συσκευασία συμπληρώματος διατροφής σε σκόνη με βάση τη πρωτεΐνη (22 γραμμάρια ανά μερίδα), χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ολιγοθερμιδική και με τα απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό.

Για το νέο προϊόν μίλησε στο περιοδικό Mini Market & Μικρή λιανική, ο συνιδιοκτήτης της Healhtier Choice, Ιωάννης Σούρας, ο οποίος και εξήγησε ότι «μέχρι σήμερα τα συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη πωλούνται σε συσκευασίες 500 γραμμαρίων και άνω από καταστήματα ειδικής διατροφής. Η μεγάλη συσκευασία περιορίζει τη χρήση εκτός σπιτιού αφού πρέπει να μεταφέρεις τη δόση που χρειάζεσαι σε σκεύος.

Η συσκευασία φακελάκι των 30 γραμμαρίων του MOOVEAT ON THE WHEY διευκολύνει τη μεταφορά και τη χρήση εκτός σπιτιού, ενώ αποτελεί ευκαιρία συνδυαστικής πώλησης, αφού χρειάζεται η αγορά νερού η γάλατος. Έτσι κατά την αυθόρμητη πώληση το κατάστημα πουλάει ταυτόχρονα 2 προϊόντα στον καταναλωτή».