Σούπερ Μάρκετ

Όπως ακριβώς συνέβη και την περίοδο των Χριστουγέννων, νέα καλάθια αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά από τον επόμενο μήνα, λόγω της πασχαλινής περιόδου που εγκαινιάζεται προσεχώς.

Πιο συγκεκριμένα, τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού» θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχεδιάζει ένα καλάθι με νηστίσιμα είδη λόγω Σαρακοστής, στη συνέχεια θα υπάρξει ένα καλάθι με τα είδη που αφορούν στο πασχαλινό τραπέζι ενώ σχεδιάζεται να υπάρξει και ένα καλάθι για τα παιδιά, όπως συνέβη και στις εορτές των Χριστουγέννων.

Το σαρακοστιανό καλάθι αναμένεται να είναι έτοιμο τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου, δηλαδή, λίγες μέρες πριν την Καθαρή Δευτέρα ενώ όσο πλησιάζουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα θα ενταχθούν σε αυτό και προϊόντα που αφορούν στο εορταστικό τραπέζι και θα εξελιχθεί σε καλάθι του Πάσχα.

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η πρωτοβουλία για το καλάθι του νοικοκυριού, θα πάρει παράταση μέχρι και τον Ιούνιο και όχι το Μάρτιο, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.