Στο

Φάτε…μάτια ψάρια. Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα σε κατάστημα λιανικής στο Κουβέιτ, που προκάλεσε έκπληξη στους καταναλωτές και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρηματίες, γνωρίζοντας πως οι πελάτες, που επιθυμούν να αγοράσουν ψάρια, διαπιστώνουν την ποιότητα του ψαριού εξετάζοντας κυρίως τα μάτια, βρήκαν ένα πρωτότυπο τρόπο να ξεγελούν τους καταναλωτές. Γνωρίζοντας ότι τα μπαγιάτικα προϊόντα στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σχεδόν αδύνατο να πουληθούν, αντικαθιστούσαν τα μάτια των ψαριών με ψεύτικα, σε μια προσπάθεια να «διώξουν» το χαλασμένο εμπόρευμα.

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, μερικοί από τους καταναλωτές αποδείκτηκαν αρκετά παρατηρητικοί, με αποτέλεσμα να καταλάβουν την απάτη, να φωτογραφίσουν τα ψάρια με τα ψεύτικα μάτια και να δημοσιοποιήσουν τις εικόνες.

Οι αρχές του Κουβέιτ σύντομα επισκέπτηκαν το εν λόγω κατάστημα, για να διαπιστώσουν το αληθές του γεγονότος και έβαλαν «λουκέτο» στην επιχείρηση, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα ιδιαιτέρως υψηλό πρόστιμο.