Γαλαξίας: 185.000 καταναλωτές με εξατομικευμένη Κάρτα Bonus

Γαλαξίας: 185.000 καταναλωτές με εξατομικευμένη Κάρτα Bonus. 

Σταδιακά σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Γαλαξίας ανά την Ελλάδα διατίθεται από το Δεκέμβριο η νέα καινοτόμα εξατομικευμένη Κάρτα Bonus της εταιρείας.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε λιγότερο από ένα μήνα το όλο εγχείρημα ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους χρήσης. Ήδη πάνω από 185.000 καταναλωτές χρησιμοποιούν την κάρτα για τις αγορές τους σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή. Βάσει σχεδιασμού, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.

Η κάρτα είναι ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση, για την διευκόλυνση των καταναλωτών, χωρίς να υπάρχει κάποια περεταίρω απαραίτητη διαδικασία ενεργοποίησης ή σύνδεσης με τον κάτοχο. Με τη διαφοροποίηση αυτή, η κάρτα Bonus δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να ταυτοποιηθούν, να εξοικειωθούν καλύτερα με την χρήση της και να εγγραφούν όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν να μην καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, να πραγματοποιούν τις αγορές τους απολαμβάνοντας τις καλύτερες τιμές και τα προνόμια της κάρτας.

Στόχος είναι η βελτίωση της εξατομικευμένης αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών. Στα πλαίσια ενημέρωσης των καταναλωτών για τα προνόμια και τις δυνατότητες της κάρτας Bonus Γαλαξίας, ξεκινά σειρά επικοινωνιακών ενεργειών.