Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, που σήμερα απαριθμεί 161 καταστήματα πανελλαδικά, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου λειτούργησε το πρώτο από τα 6 καταστήματα της OLLA  που εξαγόρασε στις αρχές του μήνα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ενσωμάτωση των υπολοίπων καταστημάτων συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς, καθώς από σήμερα θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη το κατάστημα επί της οδού Αλεξ. Σταύρου 20-22 (περιοχή Χαριλάου), την Τρίτη 17/11 το κατάστημα επί της οδού Αναξιμένους 26 & Δορυλαίου (Κάτω Τούμπα) και την Πέμπτη 19/11 το κατάστημα επί της οδού Ιατρού Γωγούση 59 (περιοχή Σταυρούπολη). 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πέντε ΑΕ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης ανέφερε ότι συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι ανακαινίσεις και η τοποθέτηση των νέων τμημάτων όπως bake off, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, έτοιμα γεύματα, ψημένα κοτόπουλα, φρέσκιες σαλάτες και φρέσκα τυποποιημένα ψάρια σε όλα καταστήματα της εταιρείας. 

Σημειώνεται ότι η Γαλαξίας προχώρησε στην εξαγορά των 6 καταστημάτων της Βορειοελλαδίτικης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ OLLA, τα οποία βρίσκονται σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα σε Καλαμαριά, Σταυρούπολη, Τούμπα και Χαριλάου. Ο τζίρος των καταστημάτων κυμαίνεται μεταξύ 13-15 εκατ. ευρώ και απασχολεί 90 εργαζομένους.