Η Costa Coffee στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola HBC

Η Costa Coffee στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola HBC. 

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου στο κανάλι του καφέ, η Costa Coffee, ανήκει πλέον στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola HBC, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη στροφή της εταιρείας σε άλλα κανάλια αγοράς, πέρα των αναψυκτικών.

Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Coca-Cola HBC, Zoran Bogdanovic: «Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη που θα δημιουργήσει πραγματική αξία για τους πελάτες μας και για εμάς. Η προσθήκη μιας μάρκας τόσο ισχυρής όσο η Costa Coffee στο χαρτοφυλάκιό μας θα μας επιτρέψει να καλύψουμε περισσότερες περιστάσεις κατανάλωσης, να συνεργαστούμε ακόμα πιο στενά με τους πελάτες μας σε όλα τα κανάλια της αγοράς και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές κάθε μέρα. Με την εδραιωμένη μας οργάνωση, τις διαδικασίες μας και τις δεξιότητες που έχουμε αποκτήσει στην κατηγορία του καφέ, είμαστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτή τη σπουδαία ευκαιρία».

Η Coca-Cola Company έκλεισε τη συμφωνία με την Costa Coffee τον Ιανουάριο του 2019 και έχει εστιάσει την ανάπτυξή της στα προϊόντα που διατίθενται σε αυτόματους πωλητές (vending) ή είναι έτοιμα προς κατανάλωση (ready-to-drink).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Coca-Cola HBC ώστε να προσφέρουμε τον εξαιρετικό μας καφέ σε περισσότερους καταναλωτές», δήλωσε η Jennifer Mann, Global Ventures President για την The Coca-Cola Company. «Η νέα συμφωνία είναι ένα ακόμα παράδειγμα του πώς η Costa Coffee βοηθά την Coca-Cola να γίνει μια total beverage company».