Η Δέλτα παραμένει στη Vivartia

Η Δέλτα παραμένει στη Vivartia. 

Διέψευσε κατηγορηματικά η Vivartia το ενδεχόμενο να πωληθεί η Δέλτα ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του ομίλου, μετά τα δημοσιεύματα που παρουσίασαν μεγάλη εταιρεία γαλακτοκομικών να εκφράζει σχετικό ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Vivartia:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία εμφανίζεται το ενδιαφέρον εταιρείας του κλάδου των γαλακτοκομικών για την εξαγορά της Δέλτα με την απαραίτητη βεβαίως διευκρίνιση – ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΕΠΩΛΕΙΤΟ – και δεδομένου ότι έχουν ξανά υπάρξει παρόμοια περιστατικά, η Διοίκηση της Vivartia αλλά και της MIG επαναλαμβάνει ότι όλα αυτά αποτελούν εκ του ασφαλούς ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες και ευσεβείς πόθους των κατά καιρούς επίδοξων ενδιαφερομένων.

Άλλωστε είναι προφανές ότι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις και η Δέλτα θα μπορούσε να δηλώσει ενδιαφερόμενη για την εξαγορά οποιασδήποτε άλλης εταιρείας του κλάδου στην χώρα.

Τέλος για την σοβαρότητα των ενεργειών όλων, η Διοίκηση της MIG επιθυμεί να επαναλάβει ότι οι προτεραιότητες των επιχειρηματικών σχεδιασμών της έχουν επανειλημμένα εκφρασθεί με επίσημες ανακοινώσεις και σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο της Δέλτα αλλά και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia.»