Η

ella dika masΜε βασικό στόχο την προώθηση και την στήριξη της εγχώριας παραγωγής και επιχειρηματικότητας, το ΔΣ της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να παρουσιαστούν οι θέσεις της για την ανάπτυξη της ελληνικής μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», ‘Αγις Πιστιόλας, υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή των εγχώριων μεταποιητικών εταιρειών που διατηρούν την ελληνικότητα της έδρας, παραγωγής και ιδιοκτησίας τους, προϋποθέσεις απαραίτητες για την ένταξη μιας επιχείρησης στην πρωτοβουλία, στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία εθνικού πλούτου.

Εν συνεχεία, ζητήθηκε από τα μέλη του ΔΣ η συμβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο έργο της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» μέσω της στήριξης των συλλογικών της δράσεων, που θα σημάνει και την παράλληλη εν μέρει συμβολή στην ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας συνολικά.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» συμμετέχουν αμιγώς ελληνικές εταιρείες με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας. 

Πιστοποιημένα μέλη αποτελούν οι εταιρείες: Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα