Βραβείο υγιούς αναπτυσσόμενης επιχείρησης για την Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε

Μια σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε., η βιομηχανία εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ, στα βραβεία Diamonds of the Greek Economy 2018, που πραγματοποιήθηκαν από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η εταιρεία βραβεύτηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2018 για την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα. Με 20ετή πείρα στον τομέα της εμφιάλωσης και μετά την επιτυχημένη εμπορική πορεία του εμφιαλωμένου νερού ΣΕΛΙ, η βιομηχανία προχώρησε σε σημαντική επένδυση στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού, ύψους 8,7 εκατομμυρίων ευρώ. Οι νέες εγκαταστάσεις του εμφιαλωμένου νερού ΔΙΟΣ στην Καρίτσα Πιερίας, ενός κτιρίου Ενεργειακής Κλάσης Α κι εμβαδού 5.000 τμ., σε οικόπεδο 15.000 τ.μ. με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μεγάλη δυνατότητα εμφιάλωσης γυάλινων φιαλών, 10λιτρων, 19λιτρων φιαλών και φιαλών PET 0,5 και 1,5 λίτρων σε υψηλές ταχύτητες και συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, στοχεύουν να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό ποιοτικό προϊόν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η εταιρεία βραβεύτηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2018 για την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα. Με 20ετή πείρα στον τομέα της εμφιάλωσης και μετά την επιτυχημένη εμπορική πορεία του εμφιαλωμένου νερού ΣΕΛΙ, η βιομηχανία προχώρησε σε σημαντική επένδυση στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού, ύψους 8,7 εκατομμυρίων ευρώ.