Η Naturetech στη Food Expo

Η Naturetech στη Food Expo

Aπό τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, η Food Expo, θα αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στις πάνω από 1.000 εταιρείες που θα δώσουν το «παρών» στη Food Expo, θα βρίσκεται και η εταιρεία Naturetech, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε στο περίπτερο A58 στο Hall 3.

Το προφίλ της εταιρείας

Η Naturetech είναι μια νέα, ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εισαγωγική-εξαγωγική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που αποτελείται από μια νέα ενεργητική ομάδα και έχει ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές άριστης ποιότητας υγιεινά σνακ.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, παρακολουθούν προσεκτικά τις τρέχουσες τάσεις κατανάλωσης τροφίμων για να δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα, μοναδικών γευστικών συνδυασμών, αλλά κυρίως θρεπτικά και ευεργετικά για την υγεία. Κατάλληλα όχι μόνο για αθλητές αλλά και για όλους τους καταναλωτές.

Δείτε στη Food Expo

Νέες μπάρες πρωτεΐνης, όπως την μαλακή μπάρα πρωτεΐνης ON the GO, καθώς και το νέο  ρόφημα με γεύση μήλου Gold Aloe, με 61% περιεκτικότητα σε αλόη.

Tηλ.: 2130 418660
www.naturetech.gr