Τη διάκριση του «Καλύτερου προϊόντος» απέσπασαν οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη ΗΛΙΟΣ, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Free From Food Awards Germany 2019.

Πιο συγκεκριμένα, τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη παρασκευάζονται από καλαμπόκι και ρύζι. Από τη φύση τους είναι ελεύθερα γλουτένης. Αποτελούν την ιδανική λύση για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη, για όσους έχουν αλλεργία στο σιτάρι και τα παράγωγά του, για όσους επιθυμούν μια υγιεινή και ελαφρά διατροφή ή χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στον οργανισμό τους. Είναι ελαφριά και εύπεπτα και ταιριάζουν με κάθε είδος σάλτσας, όπως σάλτσα τομάτας ή βασιλικού.

Τα Free From Food Awards διεξάγονται για περισσότερα από 10 χρόνια και την κριτική επιτροπή απαρτίζουν blogger διατροφολόγοι και πάσχοντες, οι οποίοι μέσα από τυφλές δοκιμές καταλήγουν στην ανάδειξη κορυφαίων προϊόντων με σύγχρονο χαρακτήρα και υγιεινά συστατικά. Η ποιότητα, η υφή, η γεύση και η διατροφική αξία είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που διαμορφώνουν τη λίστα με τις διακριθείσες εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.