Με σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» ο καφές της οικογένειας Δρακούλη

Η εταιρεία Draculi Coffee της οικογένειας Δρακούλη, που απαριθμεί 90 χρόνια παρουσίας περίπου στο χώρο του καφέ και είναι γνωστή για το brand  «σμυρναίικος» στον ελληνικό καφέ, αποτελεί το νέο μέλος της πρωτοβουλίας  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Με σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» ο καφές της οικογένειας ΔρακούληΗ Draculi Coffee, έχοντας πρόσφατα πιστοποιηθεί από την EUROCERT ότι πληροί τις προϋποθέσεις της ένωσης, δηλαδή ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, φέρει πλέον στις συσκευασίες της το ειδικό σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αποτελώντας την πρώτη εταιρεία καφέ ελληνικής ιδιοκτησίας, που εντάσσεται ανάμεσα στα 44 πλέον μέλη. Σκοπός της εταιρείας είναι να συνεισφέρει από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη-επιχειρήσεις στη διατήρηση του εθνικού πλούτου εντός συνόρων και των πολύτιμων θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας στην προώθηση της αποστολής της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑΣ ΜΑΣ.

Η οικογένεια Δρακούλη, με ιστορία που ξεκινά στη Σμύρνη και συνεχίζεται στην Ελλάδα από το 1925 δημιουργεί τον σμυρναίικο καφέ της στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας καφέ Draculi Coffee στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Draculi coffee στο τηλ. 210 5620334