«Κορυφαίος εργοδότης« η Lidl με 5.500 χιλιάδες εργαζόμενους. 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά τιμήθηκε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl Hellas με τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» σε Ελλάδα και Ευρώπη από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers«.

Πρόκειται για μία πιστοποίηση που προέκυψε από τον επιτυχή εξωτερικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers» πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους, για τις αμοιβές και παροχές, για την εταιρική κουλτούρα, αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης που τους προσφέρουν.

H Lidl Hellas διανύει πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του 2019 ο αριθμός των 5.500 εργαζομένων της εταιρείας θα αγγίζει τους 6.000. Προσφέρει σιγουριά στις πληρωμές, ασφαλή εργασία, υψηλές, άνω του μέσου όρου της αγοράς, απολαβές και ελκυστικές επιπλέον παροχές που βελτιώνουν την επαγγελματική καθημερινότητα των ανθρώπων της.

Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 14.02.2019, από το Ινστιτούτο «Top Employers« στο Άμστερνταμ.