Κρι-Κρι: Ενισχύει τη γκάμα παγωτών «Γλυκά της Μαμάς»

Στην προσθήκη νέων μελών στη γκάμα παγωτών με το brand «Γλυκά της Μαμάς», «προχώρησε» η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι-Κρι, ενισχύοντας μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές προϊόντων της.

Η βραβευμένη σειρά παγωτών «Γλυκά της Μαμάς» (Gold βραβείο καλύτερης συσκευασίας, Packaging & Innovation Awards 2017 και Βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2017 στην κατηγορία του), εισάγει ενόψει του φετινού καλοκαιριού και τη γεύση «Κρέμα Καραμελέ», σε ατομική και οικογενειακή συσκευασία. 

Επιπλέον, μετά το άκρως επιτυχημένο περσινό λανσάρισμα της γεύσης «Σοκολατόπιτα», το παγωτό με γεύση σοκολάτας, κομμάτια σοκολατόπιτας και σιρόπι με γεύση σοκολάτα, έρχεται και σε ατομική συσκευασία.

Έτσι, η σειρά παγωτών της Κρι Κρι «Τα Γλυκά της Μαμάς» αριθμεί πλέον 5 μέλη: «Πάστα Φλώρα» σε οικογενειακή συσκευασία, «Σοκολατόπιτα» σε οικογενειακή και νέα ατομική συσκευασία και τη νέα γεύση «Κρέμα Καραμελέ» σε οικογενειακή και ατομική συσκευασία. 

Τα νέα παγωτά του brand «Γλυκά της Μαμάς» βρίσκονται ήδη στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι, σε μίνι μάρκετ, περίπτερα και άλλα σημεία της μικρής λιανικής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κρι-Κρι στο τηλ.: 23210 68300