Νέα καταστήματα Κρητικός σε Άργος και Αίγιο

«Κρητικός»: Με pl και νέα καταστήματα «μάχεται» τον ανταγωνισμό.

Συνεχίζεται η επέκταση για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Κρητικός», καθώς η εταιρεία μέσα στο έτος 2018 προχώρησε στην ίδρυση 14 νέων καταστημάτων, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε κίνηση εξαγοράς της αλυσίδα σουπερμάρκετ «Μέριμνα», η οποία δραστηριοποιείται στο Νομό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Άνω Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Περιστερίου και Ταύρου.

Η αλυσίδα απαριθμεί πλέον 300 καταστήματα και φαίνεται να ακολουθεί τις νέες καταναλωτικές τάσεις, που έχουν διαμορφωθεί στο λιανεμπόριο, δίνοντας έμφαση στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν αναδειχθεί σε κυρίαρχο πρωταγωνιστή των σούπερ μάρκετ, αφού η νέα οικονομική συγκυρία αναδιαμόρφωσε δραστικά την καταναλωτική συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με την όλο και αυξανόμενη ποιότητα τους, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας κερδίζουν όλο και περισσότερους καταναλωτές αυξάνοντας θεαματικά το μερίδιο τους στις πωλήσεις, γεγονός που κατευθύνει και την εταιρεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Επιπλέον, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Κρητικός» διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων, διεκδικώντας αύξηση των μεριδίων της στην αγορά σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυνατών «παικτών» του κλάδου έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα.χιλιάδες κωδικούς προϊόντων, διεκδικώντας αύξηση των μεριδίων της στην αγορά σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυνατών «παικτών» του κλάδου έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα.