Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές και στην Ελλάδα έχουν γίνει πιο ενήμεροι και ευαισθητοποιημένοι από ποτέ, σχετικά με την ποιότητα των τροφών τους, κάτι που οδήγησε σε νέες τάσεις κατανάλωσης υγιεινών φαγητών και snack.

Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή εταιρεία ΦΑΙΔΩΝ, αφουγκραζόμενη τις νέες συνήθειες που προκύπτουν, προσφέρει στους καταναλωτές πιο υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα. Τα κριτσίνια της ΦΑΙΔΩΝ είναι γνωστά για την ποιότητα και τη γεύση τους. Παράγονται με αγνά υλικά, με μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και συσκευασίες και είναι χωρίς υδρογονομένα λιπαρά και χωρίς τεχνητά αρώματα και χρωστικές. Η εταιρεία διαθέτει μία από τις κορυφαίες γκάμες της αγοράς, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, τα Κριτσίνια «Mediterraneo» και τα «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» Κριτσίνια ΦΑΙΔΩΝ.

Τα κριτσίνια «Mediterraneo» βγαλμένα από τις γεύσεις της Μεσογείου, με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής και αποτελούν το πιο γευστικό σνακ, που κυκλοφορεί στους συνδυασμούς: Ελιά με Φέτα & Ρίγανη, Ντομάτα και Βασιλικός, Σκόρδο & Παρμεζάνα.

Αντίστοιχα και τα «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» Κριτσίνια ΦΑΙΔΩΝ, περιλαμβάνουν μία σειρά από αρτοσκευάσματα νέας γενιάς, τα οποία και απευθύνονται στους σύγχρονους καταναλωτές. Ανάμεσα στους κωδικούς του εν λόγω «brand» θα βρει κανείς τα εξής:

  • Ολικής Άλεσης με Σουσάμι: Η κατανάλωση τροφών ολικής άλεσης προστατεύει από την παχυσαρκία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, το σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και ορισμένες μορφές καρκίνου.
  • Πολύσπορα – Πολυδημητριακά: Οι διάφοροι σπόροι που βρίσκονται στο συγκεκριμένο προϊόν βοηθούν τη σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου του αίματος, την ενίσχυση του μεταβολισμού, τη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους, την μείωση της κακής χοληστερίνης και την πρόληψη της δυσκοιλιότητας.
  • Με ηλιόσπορο: Οι ηλιόσποροι έχουν αντιφλεγμονώδης ιδιότητες, μειώνουν τη χοληστερίνη, χαλαρώνουν τα νεύρα, προστατεύουν την καρδιά, μας αποτοξινώνουν και προστατεύουν από διάφορες μορφές καρκίνου και έχουν μεγάλη θρεπτική αξία.