Τα μπλε τυριά προσφέρουν μια ποικιλία υφών, αρωμάτων και γεύσεων, με αποτέλεσμα να έχουν ενισχυμένη θέση σε μίνι μάρκετ και delicatessen παγκοσμίως. Η Bliss Point έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά το ΚΥΑΝΟ. Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί που παράγεται από κατσικίσιο γάλα. Περιέχει φρέσκο γάλα που συλλέγεται από κοπάδια που βόσκουν στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ιδανικό μικροκλίμα και το φρέσκο γάλα από τα κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα, αποτελούν την κατάλληλη βάση για ένα προϊόν με ιδιαίτερη υφή. Το Κυανό διαθέτει πλούσια γεύση και γεμάτη υφή, καθώς παλαιώνεται για 2 μήνες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 23990 20424