Ληστεία σε μίνι μάρκετ με θύμα 55χρονη γυναίκα

Ληστεία σε μίνι μάρκετ με θύμα 55χρονη γυναίκα.

Ακόμα ένα περιστατικό ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ της Αττικής σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 10μ.μ, στην οδό Αρκαδίου 24 στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, θύμα αυτή τη φορά ήταν μια 55χρονη γυναίκα, η οποία αναγκάστηκε να παραδώσει τις εισπράξεις της επιχείρησης, όταν ο ληστής εισέβαλε στο κατάστημα και την απείλησε με όπλο. Η έντρομη γυναίκα υπάκουσε παραδίνοντας στον άγνωστο άντρα το ποσό των 650 ευρώ. Στη συνέχεια ο εισβολέας βγήκε από το μίνι μάρκετ, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και διέφυγαν με μηχανάκι προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ληστεία σε μίνι μάρκετ. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, θύμα αυτή τη φορά ήταν μια 55χρονη γυναίκα, η οποία αναγκάστηκε να παραδώσει τις εισπράξεις της επιχείρησης, όταν ο ληστής εισέβαλε στο κατάστημα και την απείλησε με όπλο. Η έντρομη γυναίκα υπάκουσε παραδίνοντας στον άγνωστο άντρα το ποσό των 650 ευρώ. Στη συνέχεια ο εισβολέας βγήκε από το μίνι μάρκετ, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και διέφυγαν με μηχανάκι προς άγνωστη κατεύθυνση.