Η εταιρία IBS ΑΕ ανέλαβε, από την πρώτη Ιανουαρίου 2021, την διανομή των ποτών Lucozade και Ribena για την Ελλάδα.

Το Lucozade είναι από τα πρώτα ενεργειακά ποτά που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά. Είναι το αναψυκτικό που αναπληρώνει άμεσα ενέργεια, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τις προκλήσεις μιας δραστήριας ημέρας. Σήμερα στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί σε 3 γεύσεις, Orange, Lemonade και Pink lemonade, ενώ αναμένεται σύντομα να προστεθούν και νέες γεύσεις από το πλούσιο portfolio της διεθνούς αυτής μάρκας.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια η εμφιάλωση του Lucozade γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της IBS στους πρόποδες της Πάρνηθας, στις Αχαρνές Αττικής.

Το Ribena είναι χυμός από μαύρα φραγκοστάφυλα. Η πλούσια φρουτώδης γεύση του και η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, τον καθιέρωσαν στις προτιμήσεις των καταναλωτών ανά τον κόσμο.

Η IBS έχει μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή αναψυκτικών. Τα αναψυκτικά της με την επωνυμία Frutop, διατίθενται με μια μεγάλη γκάμα από μοναδικές γεύσεις και είναι τοποθετημένα σε όλες τις εθνικές αλυσίδες, ενώ αυξάνει συνεχώς το δίκτυό της στην υπόλοιπη αγορά.

Η εταιρεία IBS ΑΕ ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικής συσκευασίας για τρόφιμα και ποτά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα από το 1975 δραστηριοποιείται και στον κλάδο των αναψυκτικών. H πρόσφατη ένταξη των Lucozade και Ribena στη γκάμα των προϊόντων που διανέμει, εντάσσεται στην στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας με υψηλής ποιότητας προϊόντα και δυνατές διεθνείς συνεργασίες.