Με το βραβείο του Manager of the Year 2022 διακρίθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, κατά την 20η τελετή απονομής της ομώνυμης διοργάνωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο φετινός νικητής του βραβείου, Παναγιώτης Τσινάβος, διακρίθηκε για το επίτευγμά του να μετατρέψει μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις Σέρρες, σε μία σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη γαλακτοβιομηχανία, παγκόσμιας εμβέλειας. Πλέον, το 50% των πωλήσεων της Κρι Κρι προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ καταφέρνει να διπλασιάζει τον τζίρο και την κερδοφορία της σχεδόν κάθε 5 χρόνια.

Η επιτυχία του στηρίχθηκε σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πρωτοβουλίες του ίδιου. Παραδείγματα αποτελούν η ανάπτυξη των οικογενειακών συσκευασιών γιαουρτιού, που πλέον αποτελούν το 50% της αγοράς, η ανάπτυξη της αγοράς των private label στην Ελλάδα, που πλέον αποτελούν το 20% της αγοράς, η ανάδειξη των γιαουρτιών από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, ως απάντηση στη διατροφική τάση που επιζητά πλούσια γεύση σε συνδυασμό με την εντοπιότητα, η ανάπτυξη των λειτουργικών γιαουρτιών της σειράς Super Spoon, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, καθώς και η ανάπτυξη νέας κατηγορίας παγωτού, του Greek Frozen Yogurt, που συνδυάζει το παγωτό με το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι.