Μαύρο παγωτό από την Κρι Κρι

Ένας νέος κατάμαυρος πύραυλος από την δημοφιλή σειρά παγωτών Rodeo, αποτελεί το καινοτόμο λανσάρισμα της εταιρείας Κρι Κρι για το φετινό καλοκαίρι και επιχειρεί να φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το food trend του μαύρου παγωτού, που κερδίζει την προτίμηση του κοινού σε Ευρώπη και Αμερική.

Μαύρο παγωτό από την Κρι ΚριΤο μαύρο χρώμα και η ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση του Rodeo Black Cookies είναι 100% φυσικά και οφείλονται στον ενεργό φυτικό άνθρακα. Ο φυτικός άνθρακας είναι  μια λεπτή άοσμη, άγευστη, και μη τοξική μαύρη πούδρα, ένα φυσικό προϊόν γνωστό για τα οφέλη του για τον ανθρώπινο οργανισμό, μεταξύ των οποίων, η αποτοξινωτική ιδιότητα και η συμβολή του στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Παράγεται από μπαμπού, ξύλο, φλοιό καρύδας, κ.α και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας δημιουργούνται στην επιφάνεια του αμέτρητοι μικροσκοπικοί πόροι, που τον κάνουν προσροφητικό, δηλαδή αποκτά την ικανότητα να προσροφά τις τοξικές ουσίες.

Τα  χρωματισμένα μαύρα χείλη, και φυσικά η… μαύρη γλώσσα, είναι στοιχεία που θα πρέπει να αναμένει ο καταναλωτής του συγκεκριμένου παγωτού, γεγονός που η εταιρεία προσπαθεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά, καλώντας το κοινό να απαθανατήσει τη στιγμή ανεβάζοντας selfies στα social media. Παράλληλα υπογραμμίζει  ότι η κατανάλωση του φυτικού άνθρακα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.