Με 104 καταστήματα

Με 104 καταστήματα «χτυπούν» τον ανταγωνισμό τα Ok! Anytime Markets. 

Με δύο νέα καταστήματα επέκτεινε η αλυσίδα Ok! Anytime Markets το δίκτυό της στις περιοχές Μαρούσι και Κυψέλη, απαριθμώντας πλέον 104 καταστήματα και 2 Grocery stores

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Μαρτίου, τα OK! Anytime Markets προχώρησαν στην έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματος στο Μαρούσι, που βρίσκεται επί της οδού Μεσογείων 53 και Χλόης. Επίσης, η εταιρεία προέβη στη μεταφορά του καταστήματος της Κυψέλης, το οποίο πλέον βρίσκεται επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη 27 και πρόκειται για τη μεταφορά του αντίστοιχου που στεγαζόταν στην οδό Αγ. Ζώνη 31. Το νέο κατάστημα ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία του το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Τα Ok! Anytime Markets είναι καταστήματα τροφίμων 90-120 τετραγωνικών με γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν ποικιλία μόνο τυποποιημένων προϊόντων, που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς, και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών στην κατηγορία των αγαθών που προμηθεύονται από το τυπικό σούπερ μάρκετ. Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό, καθώς λειτουργούν από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 08:00 έως τις 23:00, διευκολύνοντας έτσι όσους έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο.