Υγρά μαντηλάκια χεριών από την εταιρεία ΜΕΓΑ

ΜΕΓΑ: Ανάπτυξη 174% το διάστημα 2010 – 2018. 

Μια ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019«, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία χρονιά την ανοδική της πορεία.

Τα βραβεία βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου» (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής – Τissue) με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα.  Η σημαντική διάκριση για ακόμη μια χρονιά αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για την υψηλή ποιότητα τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.

Σημαντικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2018:

  • Υλοποίηση Επενδύσεων 84 εκ. ευρώ σε νέα αποθήκη, επιπλέον χώρους παραγωγής και επιπλέον γραμμές παραγωγής τεχνολογίας αιχμής
  • Αύξηση των εργαζομένων 98%
  • Ρυθμό ανάπτυξης 174%
  • Οκταπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους.

καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.