Μία καινοτομία της ΕΨΑ στα ράφια της Amazon

Μία καινοτομία της ΕΨΑ στα ράφια της Amazon. 

Σε μία από τις κορυφαίες «αλυσίδες» καταστημάτων της λιανικής, της Amazon και συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, κατάφερε να βρεθεί η ελληνική εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ.

Πιο συγκεκριμένα, μία 100% ελληνική καινοτομία των εταιρειών ΕΨΑ και Organic 3S, Το Light Drops  βρίσκεται πια στο «ράφι» της Amazon. Μετά από πολύμηνη έρευνα και άρτια συνεργασία δύο ελληνικών εταιρειών, δημιουργήθηκε το 2012 το Light Drops, το 1ο ελληνικό υγρό γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Σε συνέχεια της ανάπτυξης του Light Drops, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού, ήρθε η συνεργασία της ΕΨΑ με την Amazon για να ανέβει το προϊόν στα ηλεκτρονικά της ράφια.

Με την κατακόρυφη άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα στην πανδημία, η πώληση των προϊόντων Light Drops μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Amazon έρχεται να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των καταναλωτών σε αυτά.

Το υγρό γλυκαντικό Light Drops χρησιμοποιείται σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, φαγητά ή γλυκά και δεν αλλοιώνει τη γεύση. Αντικαθιστά τη ζάχαρη, χωρίς να έχει θερμίδες.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Έψα στο τηλ. 2428 091901