Δάκου

Η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου ήταν ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, Diamonds of the Greek Economy 2020, ως μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια βραδιά που θέλησε να αναδείξει και να τιμήσει την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ανάμεσα σε σημαντικές εταιρίες που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα κλάδων, η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου ξεχώρισε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» με βάση την αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων, τα οποία έχει καθορίσει η διοργανώτρια εταιρία, η New Times Publishing, ανάγοντας την εκδήλωση σε έναν θεσμό υψηλού επιπέδου. Μεταξύ άλλων τα κριτήρια περιλαμβάνουν την κερδοφορία, τη δανειακή επιβάρυνση, τη ρευστότητα, τη σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια καθώς και την πολιτική εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου, φέτος συμπληρώνει 145 χρόνια πορείας και εξέλιξης στην ελληνική αγορά και όπως τονίζουν τα στελέχη της η εταιρεία έχει στο επίκεντρο την ποιότητα, την καινοτομία και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Να σημειωθεί πως η απονομή των βραβείων Diamonds of the Greek Economy 2020 έγινε την Τετάρτη 15 Ιουλίου με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των μέτρων προστασίας απέναντι στην πανδημία Covid-19. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι ξένων πρεσβειών και μεικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών.