Επικίνδυνο ρολό κοτόπουλο στα My Market

My Market: Αύξηση 6% στις πωλήσεις. 

Επενδύσεις ύψους 40 – 45 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα χρόνια έχει προγραμματίσει ο Όμιλος Metro, με στόχους την επέκταση και ανανέωση της εικόνας του δικτύου καταστημάτων και των αποθηκευτικών χώρων, τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου με νέα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και την αξιοποίηση της τεχνολογίας για την προσέλκυση νέων καταναλωτών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, δήλωσε πως η εταιρεία έχοντας ολοκληρώσει την ενσωμάτωση του δικτύου καταστημάτων της Βερόπουλος που εξαγόρασε πριν τρία χρόνια, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά δρομολογώντας μια σειρά από δράσεις που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητα και την αναγνωρισιμότητα της αλυσίδας. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, καθώς, όπως ανέφερε, οι καταναλωτές εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τα καταστήματα Mymarket για τις αγορές τους. Ενδεικτικά είπε ότι οι πωλήσεις θα κλείσουν φέτος με αύξηση 6% και θα ανέλθουν στα 1,26 δισ. ευρώ. «Φέτος έχουμε 6%ανάπτυξη σε μια αγορά που δεν είναι ανοδική για τους περισσότερους του κλάδου.

Εξίσου θετικά αναμένονται τα αποτελέσματα σε επίπεδο κερδοφορίας. Συγκεκριμένα τα κέρδη προ φόρων αναμένεται να κλείσουν εφέτος σε επίπεδα πάνω των 9 εκατ. ευρώ. Αναφερόμενος στις επενδύσεις που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια, ο κ. Παντελιάδης τόνισε τα τρία προηγούμενα χρόνια  (2016-2018) επενδύθηκαν πάνω από 120 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των καταστημάτων του δικτύου Βερόπουλος.