Απολύθηκε η Διευθύντρια των My Market

Οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανακοίνωσαν εκπτώσεις σε βασικά είδη, προκειμένου να βοηθηθούν οι πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία. Σε ανάλογη κίνηση προχώρησαν και τα My market στην περιοχή.

Με 30% έκπτωση θα πωλούνται για μια εβδομάδα μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας κ.α., «με στόχο την έμπρακτη βοήθεια στους συμπολίτες, που δοκιμάζονται τις τελευταίες εβδομάδες στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης δήλωσε σχετικά: «H επιστροφή αξίας στις τοπικές κοινωνίες αποτελεί διαχρονικά για εμάς στρατηγική προτεραιότητα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα κα φυσικά στη Θεσσαλία, όπου έχουμε μεγάλη συγκέντρωση καταστημάτων. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο των εργαζομένων μας στις πληγείσες περιοχές, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές της μεγάλης οικογένειας των My market και της METRO, που από την πρώτη ημέρα δούλεψαν με αυταπάρνηση και ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να λειτουργήσουν ξανά τα καταστήματά μας και να διατηρήσουν ενεργή την εφοδιαστική αλυσίδα στον τόπο».