Τα My market, για δεύτερη χρονιά συνεργάζονται με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live στηρίζοντας τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη θεματική καμπάνια Ένας + Ένας, τα My market υλοποίησαν σε συνεργασία με τη Be-Live, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των πελατών τους για το έργο της οργάνωσης, ενώ παράλληλα προσέφεραν και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τους σκοπούς αυτής.

Οι εμπνευστές της Be-Live, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη των My market. O Βασίλης Δ. Κελλάρης, γυναικολόγος αναπαραγωγής, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που κάνουμε πράξη την αρχική μας δέσμευση, που συνεχίζουμε με αμείωτη αγάπη, επιμονή αλλά και αισιοδοξία, δίνοντας και παίρνοντας χαρά από όλο και περισσότερα ζευγάρια. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλες εταιρίες συνεισφέροντας στην προσπάθειά μας. Στο πλαίσιο αυτό, θα ευχαριστήσω με τη σειρά μου τα My market και όλο το έμψυχο δυναμικό τους για την υποστήριξη στην ομάδα μας και τη δυναμική συνεισφορά στο έργο του Σωματείου μας».

Από τη μεριά του, ο γυναικολόγος αναπαραγωγής, Χάρης Χ. Χηνιάδης δήλωσε:

«Η Be-Live γεννήθηκε για να βοηθήσει στη λύση του δράματος της υπογονιμότητας και της υπογεννητικότητας της χώρας μας, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για δεύτερη χρονιά φέτος, με αρωγό τα My market συμβαδίζουμε με αποτέλεσμα να αφήνουμε παντοτινά αποτυπώματα στις ζωές των υπογόνιμων ζευγαριών που βοηθούμε. Είμαστε ευγνώμονες προς τους χορηγούς μας και τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται και μπορούμε να κάνουμε για αυτά, το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα».