Νέα διάκριση για τη Μέλισσα Κίκιζας

Νέα διάκριση για τη Μέλισσα Κίκιζας. 

Ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα βρέθηκε η Μέλισσα Κίκιζας, που δραστηριοποιείται στη παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών, σύμφωνα με τη λίστα Most Admired Companies του περιοδικού FORTUNE.

Συγκεκριμένα, η λίστα All Stars, αποτελείται από το Τop 20 της συνολικής έρευνας και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που η εγχώρια οικονομία και επιχειρηματικότητα δοκιμάστηκαν σε πολλαπλά επίπεδα. Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων γίνεται με βάση την εταιρική τους φήμη, με γνώμονα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που εγκαθίδρυσε η αμερικανική έκδοση του FORTUNE. Η αρχική λίστα αποτελείται από 319 εταιρίες των οποίων ο τζίρος κυμαίνεται άνω των 50 εκατ. ευρώ και είναι κερδοφόρες, ενώ περισσότερα από 1.700 ανώτατα στελέχη επιλέγουν τις καλύτερες εταιρίες του κλάδου τους.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη συνεισφορά της Μέλισσα Κίκιζας  στην ελληνική επιχειρηματικότητα, που το μερίδιο αγοράς της ξεπερνά το 33%. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες και κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα καθετοποιημένα συγκροτήματα μύλου και μακαρονοποιείου στην Ευρώπη, παράγοντας ετησίως περισσότερους από 55.000 τόνους ζυμαρικών. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιριών KraftHeinz και Del Monte στην Ελλάδα.